Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Λευκωσίας – Χειροπέδες σε τέσσερις

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, διενεργήθηκε, χθες βράδυ, στο κέντρο της Λευκωσίας, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 4 πρόσωπα, σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, μαχαιροφορίας, δημόσιας εξύβρισης και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 27χρονος, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας, καθότι, μετά από έλεγχο, στο όχημά του, εντοπίστηκε μαχαίρι με σταθερή λαβή, που καταλήγει σε μυτερή άκρη, μήκους 8 εκατοστών.

Επίσης, 23χρονος είχε στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επιπρόσθετα, πρόσωπο ηλικίας 39 ετών φέρεται να παρουσίασε πλαστή ταυτότητα και άδεια οδήγησης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

Τέλος, συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 22 ετών για το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης.

Περαιτέρω, ελέγχθηκαν άλλα 50 πρόσωπα, για τα οποία δεν προέκυψε οτιδήποτε.

Επιπρόσθετα, διενεργήθηκαν 102 έλεγχοι οχημάτων με 120 επιβαίνοντες, όπου προέκυψαν 46 καταγγελίες, οι οποίες αφορούσαν διάφορα τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, 10 καταγγελίες για άδεια κυκλοφορίας μηχανοκινήτων οχημάτων, 3 καταγγελίες χωρίς ασφάλεια, 2 καταγγελίες για αλκοόλη, 3 καταγγελίες για μη ελεύθερα χέρια κατά την οδήγηση, 4 καταγγελίες για πινακίδες εγγραφής, 1 καταγγελία για νάρκοτεστ, 1 καταγγελία για ακινητοποιημένο όχημα, 2 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρο στάθμευσης αναπήρων και 20 καταγγελίες, οι οποίες αφορούσαν άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας, για την πάταξη κάθε μορφής παρανομίας και εγκληματικότητας, θα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Διαβάστε επίσης