Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου

«Ράγισε» καρδιές η Δούκισσα Νομικού – Το μακροσκελές κείμενο

«Έχει φέρει μεγάλο πόνο»

Παρόλο που εδώ και αρκετές μέρες παρέμεινε σιωπηλή στα social media, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Η παρουσιάστρια βίωσε πρόσφατα μία μεγάλη απώλεια στην οικογένειά της και έτσι το φετινό καλοκαίρι της δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο χαμός του Σάββα Θεοδωρίδη, πατέρα του συζύγου της και παππού των παιδιών της, πλήγωσε τη Δούκισσα Νομικού, η οποία μάλιστα θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο – δείτε εδώ τη συγκινητική της ανάρτηση.

Αυτό είναι το μακροσκελές κείμενο της Δούκισσας Νομικού που «ράγισε» καρδιές
«Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου.

Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλιου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας.

Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας!

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!

Καλημέρα»!

 

View this post on Instagram

 

Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου. Ναι, ίσως γι’ αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι. Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλιου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας 🙏🏻 Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας ❤️ Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! Καλημέρα🌞

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on


 

Διαβάστε επίσης