Site icon Hallocy

Η «Μήδεια» της Γερμανίας: Δολοφόνησε τα 5 της παιδιά -Τα δηλητήριασε με χάπια

Μόλις δέκα λεπτά άντεξε ο δήμαρχος του Σόλινγκεν στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν νεκρά τα πέντε παιδιά στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Γερμανία.

Δέκα λεπτά που του προκάλεσαν τέτοια φρίκη, ώστε όταν βγήκε έξω αποσύρθηκε σ’ ένα λεωφορείο της αστυνομίας για να συνέλθει.

Όταν μίλησε αργότερα ο Τιμ Κούρτσμπαχ στις κάμερες, η φωνή του έτρεμε: «Έχω πάθει σοκ, απίστευτο σοκ», είπε παίρνοντας βαθιά ανάσα. «Ειδικά όταν είσαι πατέρας»… Ο δήμαρχος πήγε εκεί για να ψελλίσει δυο λόγια προσευχής για τα αδικοχαμένα παιδιά -τρία κορίτσια και δύο αγόρια ηλικίας από 18 μηνών έως οκτώ ετών – που φέρεται να δηλητηρίασε η σύγχρονη «Μήδεια» μητέρα τους. Και να αφήσει έξω από την πόρτα ένα λευκό κερί στη μνήμη τους…
Η είδηση του θανάτου πέντε μικρών παιδιών, τριών κοριτσιών 1, 2 και 3 ετών και δύο αγοριών 6 και 8 ετών, σόκαρε τη Γερμανία και όλο τον κόσμο, το μεσημέρι της Πέμπτης. Παρότι ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της τραγικής αυτής εξέλιξης, οι ενδείξεις δείχνουν πως πίσω από το φονικό κρύβεται η ίδια η μητέρα των άτυχων παιδιών. Το έκτο παιδί της οικογένειας, ένας 11χρονος, επέζησε της ασύλληπτης τραγωδίας και τον φροντίζουν συγγενείς της οικογένειας.

«Υποθέτουμε πως υπήρξε μια εγκληματική ενέργεια και θα ανακρίνουμε τη μητέρα, ωστόσο δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις μας για την ώρα», δήλωσε μετά την αποκάλυψη του τρομερού συμβάντος ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Στέφαν Γουέιαντ. «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη, μόνο πως πρόκειται για μια εξαιρετικά τραγική κατάσταση», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/germania-dolofonia-5-mikron-paidion-mitera-mideia

Exit mobile version