Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου: Οι αφόρητοι πόνοι και το χειρουργείο!

Προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό…

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Σοφία Βόσσου, αναστατώνοντας τα συγγενικά της πρόσωπα, που προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να μη διαρρεύσει τίποτα από την περιπέτεια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας. Αφόρητοι φαίνεται να ήταν οι πόνοι της.

Το περιβάλλον της Σοφίας Βόσσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, ενώ η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Οι πόνοι της Σοφίας Βόσσου ήταν αφόρητοι με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως πρέπει να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αναστάτωση στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται τόσο η κόρη της, Ερασμία Μάνου, όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.Σοφία Βόσσου στο νοσοκομείο

Η Σοφία Βόσσου νοσηλεύεται, μάλιστα, στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από μερικούς μήνες.

 

Διαβάστε επίσης