Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου

Νίκος Μουτσινάς: Ο γοητευτικός άνδρας δίπλα του που προκάλεσε αντιδράσεις!

Το είδαμε κι αυτό!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαύρο του φανελάκι, και “δίπλα” του έχει τον Κωνσταντίνο Αργυρό με το ίδιο ακριβώς look! Το στιγμιότυπο προκάλεσε φρενίτιδα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αφορμή για όλα στάθηκε μία ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά. Ο γνωστός παρουσιαστής, είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι φροντίζει να ανεβάζει καθημερινά νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή και από τις διακοπές του.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγες ώρες, όταν πόσταρε μία φωτογραφία με το μαύρο του φανελάκι και με ένα μοιραίο ύφος.

Λίγο αργότερα, η χιουμοριστική σελίδα, Greek Arrow ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά και έβαλε δίπλα της μία σχεδόν ίδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο παρουσιαστές αντιμετώπισε φυσικά με χιούμορ το συγκεκριμένο σχόλιο και αμέσως έκανε repost στον δικό του λογαριασμό. Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Νίκο Μουτσινά, δείτε εδώ ποιο πρόσωπο από την εκπομπή του έφυγε και πήγε στο Mega.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που προκάλεσε φρενίτιδα

άνδρας Νίκος Μουτσινάς

 

Διαβάστε επίσης