Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Απίστευτο: Τον έδιωξαν από την πτήση επειδή… ζήτησε σε συνεπιβάτη του να βάλει μάσκα

Τρομερό περιστατικό

Απίστευτο είναι αυτό, που συνέβη σε επιβάτη πτήσης, τον οποίο έδιωξαν οι εργαζόμενοι στο αεροπλάνο, καθώς δεν τον πίστεψαν, όταν τους είπε πως έκανε φασαρία, μόνο και μόνο επειδή ζήτησε σε συνεπιβάτη του, να φορέσει τη μάσκα λόγω κορωνοϊού.

«Απλά του είπα να βάλει τη μάσκα», φαίνεται να λέει ο άνδρας σε βίντεο. Η αεροσυνοδός, βέβαια, επέμεινε να του ζητήσει να φύγει από το αεροπλάνο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα φώναζε τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ένας άλλος επιβάτης της πτήσης είπε στη γυναίκα, ότι έκανε λάθος, για να προσθέσει ένας άλλος το πόσο γελοία είναι η αντίδρασή της. «Κάνω απλά τη δουλειά μου», απάντησε εκείνη και ο επιβάτης ζήτησε από τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν, ενώ χαμός επικράτησε πρόσφατα σε έτερη πτήση με αναγκαστική προσγείωση.

Όταν, δε, ζήτησε από τον πιλότο της πτήσης να μιλήσει μαζί του, τόσο εκείνος όσο και οι αεροσυναδοί του είπαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουν να συζητήσει μαζί του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πάντως, ο επιβάτης έδειξε κακή συμπεριφορά, απειλώντας το συνεπιβάτη του και, για αυτό το λόγο, τον απομάκρυναν. Οι ίδιοι βέβαια ήταν λίγο… υπερβολικοί, καθώς δεν πρόσεξαν το πιο βασικό, ότι δηλαδή ένας επιβάτης της πτήσης μοιάζει να μην φορούσε τη μάσκα του.

 

Διαβάστε επίσης