Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

GNTM Αυτοί είναι οι λογαριασμοί στο Instagram όσων πέρασαν στη δεύτερη audition

Η δεύτερη audiition του #gntmGR ολοκληρώθηκε και ήδη ξέρουμε μερικά από τα μοντέλα που πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

O πρώτος διαγωνιζόμενος που βρέθηκε μπροστά στους κριτές ήταν ο Αιμλιάνο. Ο 20χρονος, ο οποίος ασχολείται με το μόντελινγκ μόλις λίγους μήνες, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, χαρακτηρίζοντας τον «άγαλμα».

 

View this post on Instagram

 

Lost in flowers

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku) on

Η Παρασκευή Κερασιώτη εντυπωσίασε τους κριτές τόσο με την εμφάνιση της, όσο και με τη θέληση της μάθει πράγματα. Η Τσιγγάνα διαγωνιζόμενη πήρε τέσσερα «ναι» και έτσι θα βρεθεί και αυτή στο bootcamp.

 

View this post on Instagram

 

💙

A post shared by Παρασκευή Κερασιώτη (@par.ker____) on

«Είναι σαν γλυπτό» ακούστηκε μόλις μπήκε στο χώρο των audition ο Σήφης Φαραντάκης.Ο 20χρονος Κρητικός πήρε τα «ναι» που χρειαζόντουσαν για την επόμενη φάση, όμως αυτό της Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν ήταν και πολύ «θερμό», μιας και δεν έχει αυτά που ψάχνει.

 

View this post on Instagram

 

🌵

A post shared by Σήφης Φαραντάκης (@sifis__farantakis) on

Ο Ηρακλής με καταγωγή από τη Ρωσία και την Αφρική έκανε τους κριτές να τον στείλουν να βάλει μαγιό μόλις τον είδαν. Φυσικά εντυπωσιάστηκαν από την εξωτική ομορφιά του και έτσι του έδωσαν το «εισιτήριο» για το Bootcamp.

 

View this post on Instagram

 

Soy el fuego que arde tu piel.

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0) on

Διαβάστε επίσης