Site icon Hallocy

Σε τραγική κατάσταση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης: Που βρίσκεται μετά το Big Brother; Πως τον φυγάδεψαν;

Τι έκανε μόλις βγήκε

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother για βιασμό γυναικών.

Η δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη που ξεσήκωσε αντιδράσεις ήταν: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Ενώ οι φανς του παιχνιδιού ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο Big Brother Live Streaming, που ανοίγει άμεσα με κάποιες αλλαγές, πολλοί αναρωτιούνται πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο παίκτης-πέτρα του σκανδάλου.

Πώς αποχώρησε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, τι έκανε αφού βγήκε από το Big Brother και πού βρίσκεται τώρα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης υπέστη μεγάλο σοκ μετά την αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother.

Η παραγωγή τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και τον οδήγησε κατ’ ευθείαν στο αεροδρόμιο.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης άρχισε να συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και πιο συγκεκριμένα όταν άνοιξε το κινητό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αρχικά ξέσπασε σε κλάματα και κατέρρευσε ψυχολογικά, κάτι που είναι λογικό, καθώς τα λεγόμενα του ήταν όχι μόνο ανήθικα, αλλά και παράνομα.

Σε χρόνο ρεκόρ το αυτοκίνητο του Αντώνη Αλεξανδρίδη βρέθηκε στο αεροδρόμιο, όπου επιβιβάστηκε στην πρώτη πτήση για Ηράκλειο.

Μετά το αρχικό σοκ, το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ήταν να μπει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αντικρίζοντας τι έχει συμβεί μετά τις δηλώσεις που έκανε, απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του, ενώ έσβησε και όλες τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε.

Ακόμα, έκανε το προφίλ του ιδιωτικό από δημόσιο, που το είχε πριν μπει στο Big Brother:

 

Exit mobile version