Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου

Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (11/09)

Spoiler Alert!

Big Brother spoiler: Ποιος παίκτης θα φύγει σήμερα από το σπίτι του ριάλιτι στο Μαρκόπουλο! Ποιοι οι τρεις υποψήφιοι;

Μετά τον σάλο που προέκυψε με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και την περιβόητη τραγική του ατάκα, η ζωή στο σπίτι του Big Brother συνεχίζεται κανονικά!

Σήμερα (10/09) όλοι περιμένουν το live ώστε οι Χάρης Βαρθακούρης και Ανδρέας Μικρούτσικος να πάρουν θέση για το περιστατικό αυτό! Εκτός αυτού όμως έχουμε και αποχώρηση με τα 2/3 των υποψηφίων να είναι ίδια με την περασμένη εβδομάδα!

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Χρήστος Μακρίδης και Βασιλική Χάνου θα μονομαχήσουν ή καλύτερα ήδη μονομαχούν για δύο θέσεις στο σπίτι του Big Brother και ένας απόψε θα κοιμηθεί στο σπίτι του! Ποιος θα είναι αυτός;

Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (11/09)

Αρχικά δεν παίζει καν το ενδεχόμενο να φύγει η Άννα Μαρία! Η δικηγόρος του παιχνιδιού έχει αγαπηθεί όσο κανείς άλλος, άλλωστε κάτι γκάφες όπως εκείνη με το φυτό χάρισαν άφθονο γέλιο και η παρουσία της στο σπίτι και τη νέα εβδομάδα θεωρείται δεδομένη!

Από εκεί και πέρα ξανά ο Χρήστος Μακρίδης θα παλέψει για μια θέση “στήθος με στήθος”! Μόνο που αυτή την φορά υπάρχει μια πιο μεγάλη διαφορά από ότι κόντρα στον Jay!

Ο Αντιδήμαρχος, αυτή την στιγμή, προηγείται από την έτερη υποψήφια, Βασιλική, όμως η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη που μπορούμε να θεωρούμε δεδομένη την παραμονή του στο σπίτι του Big Brother! Όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ώρες, όλα εκτός από το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Άννα Μαρία!

Με βάση όμως τα τωρινά δεδομένα η Βασιλική Χάνου σήμερα θα αποτελεί παρελθόν για το Big Brother, μόλις μια εβδομάδα μετά την είσοδό της στο παιχνίδι!

Βασιλική Χάνου

Θα υπάρξει ανατροπή;

 

Διαβάστε επίσης