Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου

Στην εντατική μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 49χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο ατύχημα στη Βορόκληνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις τρεις χθες το μεσημέρι, Βρετανός ηλικίας 74 περίπου ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση από οδό Αντρέα Σουρουκλή στην Βορόκληνη προς τη λεωφόρο Γλαύκου Κληρίδη, όταν σε απότομη στροφή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος από τη Λάρνακα.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε και κατέληξε στην άσφαλτο.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Βορόκληνης και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε κατάγματα στα χέρια και τα πόδια με πιο σοβαρό κάταγμα στο δεξί πόδι.

Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ενώ ο μοτοσικλετιστής έφερε το κράνος του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Βορόκληνης.

Διαβάστε επίσης