Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου

Big Brother: “Η σχέση του Θέμη με την οικογένειά του είναι…”

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Ξανθή Τζερεφού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM.

Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φιλία της με τον Θέμη Κανέλλο του «Big Brother», αλλά και το «GNTM». Όπως είπε το μοντέλο, ο Θέμης δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τη σχέση του με την οικογένειά του.

Για τον φετινό κύκλο του «GNTM» η Ξανθή είπε: «Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά; Πού είναι κι εγώ δεν τα έχω δει; Την Ζενεβιέβ την λατρεύω, είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα».

Σχετικά με τη φιλία της με τον Θέμη, ανέφερε: «Με τον Θέμη είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταιριάζουμε στο κομμάτι πως δε θα κάτσει να μαλώσει και να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Τώρα σαν ριάλιτι το Big Brother είναι κάτι που δε θα επέλεγα εγώ. Δεν είναι του τύπου μου. Η σχέση του Θέμη με την οικογένειά του είναι normal. Όπως εγώ δε μιλάω για την οικογένειά μου, δε μιλάει και ο Θέμης. Οπότε θα το σεβαστώ. Μπορώ να σου πως, πως έχει πολύ καλούς φίλους που τον στηρίζουν. Τα γούστα του είναι στους σκούρους».

Διαβάστε επίσης