Site icon Hallocy

Πήγαν με ξύλα και ρόπαλα και διέλυσαν φυτώριο στην Επ. Λευκωσίας. Κρύφτηκαν για να σωθούν οι υπάλληλοι

Άγνωστοι έκαναν γυαλιά καρφιά φυτώριο στην Επαρχία Λευκωσίας – Πήγαν με ξύλα και ρόπαλα και έσπασε τα αλουμινένια γυαλιά και τις πόρτες του φυτώριου – Προκάλεσαν ζημιές και σε εξοπλισμό – Αλλοδαποί υπάλληλοι κρύφτηκαν για να μην γλιτώσουν από την μανία των δραστών

Υλικές ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν άγνωστοι δράστες λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε φυτώριο στην Αλάμπρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πιθανόν αλλοδαποί, μετέβησαν στο φυτώριο και με την χρήση ξύλων και ροπάλων έσπασαν τα γυαλιά από τα παράθυρα και τις πόρτες του φυτώριου.

Ακολούθως προκάλεσαν ζημιές σε φυτά και εξοπλισμό ενώ έσπασαν ότι άλλο υπήρχε στα γραφεία του φυτώριο. Δεν έφτανε όμως αυτό, οι δράσεις προκάλεσαν ζημιές και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο εντός του φυτώριου και το οποίο ανήκει σε υπάλληλο.

Να σημειωθεί πως εντός του φυτώριο διέμεναν δύο αλλοδαποί υπάλληλοι οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους δράστες, έτρεξαν να κρυφτούν εκτός φυτωρίου, φοβούμενοι μην τους επιτεθούν.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο μέρος για εντοπισμό των δραστών ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, φαίνεται πως οι δράστες πήγαν στο μέρος με τρία οχήματα.

Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για εντοπισμό τους ενώ οι εξετάσεις στην σκηνή συνεχίζονται.

cyprustimes.com

Exit mobile version