Site icon Hallocy

Spoiler alert! Big Brother – αποχώρηση: 5 ονόματα βγαίνουν στον τάκο!

Χαμός στο σημερινό (17/09) επεισόδιο όπου η ψηφοφορία θα εξελιχθεί σε θρίλερ και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο! Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Η τρίτη βδομάδα στο σπίτι του Big Brother ήταν γεμάτη εντάσεις με την Σοφία Δανέζη να φέρνει την ένταση και τους τσακωμούς! Για τον λόγο αυτό κιόλας οι συμπαίκτες της θα την βγάλουν υποψήφια ωστόσο παρότι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα είναι 5 εκείνη θα την γλιτώσει; Ο λόγος φυσικά το βέτο που κέρδισε χτες ο Δημήτρης Κεχαγιάς! Ένα βέτο που θα φέρει τα πάντα κάτω και μια τεράστια έκπληξη μέσα στο σπίτι διότι ο Δημήτρης θα κάνει το λάθος να το χρησιμοποιήσει για να “απελευθερώσει” την φίλη του Σοφία!

Και λέμε λάθος γιατί θα πέσει ο ίδιος στο… πηγάδι όντας υποψήφιος μαζί με άλλους 3 σε ισοψηφία! Ποιοι ήταν οι άλλοι που είχαν ίδιους ψήφους; Η Ράνια και ο Νίκος ο καινούργιος παίκτης! Επομένως η επιλογή του Δημήτρη Κεχαγιά να σώσει την Σοφία έβαλε σε μπελάδες τον ίδιο και άλλους δύο παίκτες! Αυτό είναι το ανατρεπτικό φετινό Big Brother!

Όσο για τους άλλους δύο υποψήφιους που βγήκαν εξ’ αρχής από την “κάλπη” ήταν ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Μακρίδης και ο Νικόλας Παπαπαύλου! Όπως καταλαβαίνετε για πρώτη φορά δεν είναι υποψήφια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει αρκετά κοντά με πολλούς συμπαίκτες της ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που αρχίζουν να την… φοβούνται διότι έχει κερδίσει δύο φορές στην ψηφοφορία του κόσμου και βλέπουν ότι είναι αρκετά δύσκολο να την πετάξουν έξω από το σπίτι του Big Brother!

Επομένως κρατάμε 5 υποψήφιους προς αποχώρηση: Ποιοι είναι αυτοί; Χρήστος Μακρίδης, Νικόλας Παπαπαύλου, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ράνια Καραγιάννη και Νίκος Ζέκος! Όσο για εκείνη που γλίτωσε από το βέτο είναι η Σοφία Δανέζη!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι έχουν γίνει γνωστοί από χτες και δεν αποκλείεται η παραγωγή να έβαζε κάποιο αγώνισμα ανάμεσα στους 3 που είχαν ίδιους ψήφους ώστε να προκύψει ένας προτεινόμενους χωρίς το σενάριο αυτό να έχει τρελές πιθανότητες!

Exit mobile version