Site icon Hallocy

Σάλος στο Big Brother: Η Αλβανίδα παίκτρια μπήκε στην μπανιέρα μαζί με συμπαίκτη της!

Το πλάνο που θα κόψει σίγουρα ο ΣΚΑΙ!

Νέο απαράδεκτο πλάνο στο Big Brother που σίγουρα θα “κοπεί” από τον ΣΚΑΙ ώστε να μην έχει μπλεξίματα με το ΕΣΡ!

Τι συνέβη; Μετά τον έναν δίδυμο που εμφανίστηκε γυμνός στην ντουζιέρα τώρα είχαμε τον ίδιο πρωταγωνιστή να κάνει μπάνιο στην μπανιέρα! Έλα όμως που το παλικάρι ήθελε και παρέα! Εκεί λοιπόν που απολάμβανε το μπάνιο του ήρθε να του κάνει συντροφιά η Ραΐσα!

Η Αλβανίδα παίκτρια έχει αδυναμία στους δίδυμους και δεν το έχει κρύψει! Έτσι μόλις είδε έναν από τους δύο (πιθανότατα ο Παναγιώτης) μπούκαρε στην μπανιέρα και άρχισε να τον λούζει!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έφερε στο φως το βίντεο από το live streaming  που η Ραΐσα πλησιάζει τον δίδυμο για να τον πλύνει!

Δείτε το βίντεο καθώς και την φωτογραφία

Big Brother: Τα “παιχνιδάκια” της Ραΐσα και του Παναγιώτη στο μπάνιο
Άκρως αποκαλυπτικά ήταν τα πλάνα του σημερινού επεισοδίου του Big Brother αφού στο μπάνιο μαζί βρέθηκαν ο Παναγιώτης Βαρουξής και η Ραΐσα. Τα δύο παιδιά απ’ ότι φάνηκε δεν πτοήθηκαν με την παρουσία των υπολοίπων στο χώρο αφού “έπαιξαν” ακάθεκτοι, τραγούδησαν και… σαπουνίστηκαν.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που η Ραΐσα φαίνεται να τραβά το μαγιό του Παναγιώτη, ενώ ακολούθησε και η δική του αντίστοιχη κίνηση.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα έμενε ασχολίαστο από την Χριστίνα Ορφανίδου, αφού έχει έρθει πιο κοντά με τον Παναγιώτη και είπε πως ένα τέτοιο θέαμα την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα ο Παναγιώτης στο δωμάτιο επικοινωνίας είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη Χριστίνα.

 

Exit mobile version