Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

Η Σελένα Γκόμεζ μας δείχνει περήφανα την ουλή στο σώμα της από τη μεταμόσχευση νεφρού

«Νιώθω αυτοπεποίθηση για το ποια είμαι και για το τι έχω περάσει» τονίζει η 28χρονη ποπ σταρ που υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού το 2017
Την ουλή που έχει στο σώμα της από τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη δείχνει η Σελένα Γκόμεζ σε φωτογραφία που ανάρτησε χθες στο Instagram.

Η 28χρονη ποπ σταρ υπεβλήθη σε αυτή τη διαδικασία το 2017, με σκοπό να θεραπευτεί από τον λύκο και δέχτηκε το νεφρό από μία πολύ καλή της φίλη.

Ποζάροντας με ένα μπλε ολόσωμο, η Σελένα Γκόμεζ στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα. «Όταν πρωτοέκανα τη μεταμόσχευση, θυμάμαι ότι δυσκολευόμουν πολύ στην αρχή να δείχνω την ουλή μου», αποκαλύπτει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Δεν ήθελα να φαίνεται στις φωτογραφίες, οπότε φορούσα ρούχα που την κάλυπταν. Τώρα, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ για το ποια είμαι και για το τι έχω περάσει. Είμαι περήφανη για αυτό», γράφει η 28χρονη.

selena

Σημειώνεται ότι η Σελένα Γκόμεζ διαγνώστηκε με λύκο πριν από αρκετά χρονιά, το αποκάλυψε όμως το 2015, ενώ έκανε και χημειοθεραπείες για τον ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης