Σάββατο, 24 Οκτωβρίου

Συγκλονίζει ο Ησαΐας Ματιάμπα για τον θάνατο που τον “τσάκισε” – «Αυτό δεν ξεπερνιέται…»

Η συγκινητική ανάρτησή του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ησαΐας Ματιάμπα θέλησε να κάνει μία συγκλονιστική ανάρτηση και να μιλήσει για τον θάνατο που του πατέρα του, που τον “τσάκισε” πριν από λίγο καιρό, σχολιάζοντας πως πρόκειται για κάτι που δεν ξεπερνιέται.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του πριν από λίγους μήνες και προσπαθεί να βρει στήριγμα στην οικογένειά του.

Για τον λόγο αυτό ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη γυναίκα του και το παιδί του του. Στη λεζάντα εξήγησε πως μόνο αυτοί οι δύο τον βοήθησαν να προχωρήσει παρακάτω.

Αυτή είναι η συγκλονιστική ανάρτηση του Ησαΐα Ματιάμπα για τον θάνατο που τον “τσάκισε”
«Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου…

Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ’ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται..

Με λίγα λόγια…

Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο!

Η ζωή είναι μικρή!!

Η ζωή είναι ωραία!!

Αρκεί να το θες!!

Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!!

Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής!

Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί…

Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο…»

 

 

View this post on Instagram

 

Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται.. Με λίγα λόγια.. Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή!! Η ζωή είναι ωραία!! Αρκεί να το θες!! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί.. Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο..

A post shared by ISAIAS MATIABA (@isaiasmatiaba) on

Διαβάστε επίσης