Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

Άλκης Τσιάκκας: «Ραγίζει καρδιές» το αντίο στην γιαγιά του, Άλκηστις Παυλίδου

«Έφυγε» το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία 74 ετών, η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου. Ο θάνατός της σκόρπισε θρήνο στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, καθώς τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς αποχαιρέτησαν τη μεγάλη ηθοποιό μέσα από τα social media και όχι μόνο. Ανάμεσα τους και ο εγγονός της Άλκηστις Παυλίδου, Άλκης Τσιάκκας, ο οποίο συγκίνησε με τα όμορφα λόγια που έγραψε για τη γιαγιά του.

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν στ´αλήθεια μόνο όταν μπορείς να τους ξεχάσεις. Εσύ γιαγιά μου θα παραμείνεις αξέχαστη σαν υπόδειγμα μητέρας, γιαγιάς και ανθρώπου που θυσιαζόταν για όλους εμάς με ανιδιοτέλεια και βοηθούσες αθόρυβα, όσο μπορούσες, ακόμη και κόσμο που δεν γνώριζες προσωπικά», έγραψε σε ανάρτησή του ο εγγονός της Άλκης.

«Μέσα από το έργο σου στην τηλεόραση θα ζεις για πάντα, η Πέπα μας, που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Σήμερα έχεις τα γενέθλια σου αλλά ο Θεός σε ήθελε κοντά του λίγο πιο νωρίς. Το καλύτερο δώρο που μπορώ να σου κάνω είναι να τιμήσω το όνομα που πήρα από εσένα, ως παρακαταθήκη, έχοντας σε ως φωτεινό παράδειγμα για την υπόλοιπη μου ζωή», έγραψε, δίνοντας της ταυτόχρονα μια υπόσχεση.

«Όταν πέφτει η αυλαία ακούγεται το πιο δυνατό χειροκρότημα και εσύ αυτό εισπράττεις τώρα. Την αγάπη ανθρώπων, γνωστών και αγνώστων που αναγνώρισαν το μεγαλείο της ψυχής σου! Είμαι πιο περήφανος από ποτέ που είμαι εγγονός σου. Θα σε αγαπώ για πάντα».

like.philenews

Διαβάστε επίσης