Site icon Hallocy

“Φρενάρετε” την μυωπία σας με αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι

Θέλετε να βελτιώσετε την μυωπία σας αλλά δεν βρίσκετε τρόπο; Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει ένα μυστικό που κρατούν κρυφό οι γιατροί! Πιείτε το παρακάτω σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και θα δείτε τεράστια διαφορά!

Το λεμόνι, είναι γνωστό ότι διώχνει τις τοξίνες από το σώμα, βοηθάει την πέψη, συμβάλει στην προσπάθεια για την απώλεια βάρους, και δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον για να ισορροπήσει το pH του σώματος. Πως βοηθά όμως στη βελτίωση της όρασής μας;

Περιέχει, βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β και κυρίως βιταμίνη C. Το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Επίσης, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο, ασβέστιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα.

Η συνταγή του σπιτικού ροφήματος για να βελτιώσετε την όρασή σας

Τι θα χρειαστείτε:

4 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο
10 κουταλιές της σούπας μέλι
200 γρ λάδι λιναρόσπορου
1 γυάλινο βαζάκι με καπάκι

Διαδικασία:

Αφαιρούμε τη φλούδα από το σκόρδο, το ψιλοκόβουμε και το αλέθουμε στο μπλέντερ. Κόβουμε τα λεμόνια σε μικρά κομμάτια, χωρίς τη φλούδα τους. Τοποθετούμε μέσα στο βαζάκι, το σκόρδο, τα λεμόνια και μετέπειτα τα υπόλοιπα συστατικά, δηλαδή, το μέλι και το λάδι λιναρόσπορου.

Ανακινούμε πολύ καλά το μείγμα και το αφήνουμε να “σταθεί” για όλο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα, σουρώνουμε το μείγμα. Αποθηκεύουμε τον χυμό στο ψυγείο.

 

 

Exit mobile version