Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί ή όχι με την Κατερίνα Γερονικολού

Τα μάθαμε όλα!

Η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του “Happy day” βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Alpha “Έλα στην θέση μου” και μιλήσανε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος αποκάλυψε αυτό μας “τρώει” όλους… αν θα παντρευτεί την Κατερίνα Γερονικολού!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που αναμένουμε να δούμε στην τηλεοπτική σειρά, για την κόρη του που αρκετά συχνά πηγαίνει και τον βλέπει στα γυρίσματα, όπως και για τον πολυπόθητο γάμο με την Κατερίνα.

Μιλώντας για την κόρη του Εύα και το αν τον έχει δει στη σειρά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Κάποιες φορές με έχει δει στο σήριαλ και την έχω φέρει και στο γύρισμα πολλές φορές. Της αρέσει περισσότερο να έρχεται στο γύρισμα παρά να βλέπει».

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και το αν σκέφτονται τον γάμο, ο ηθοποιός είπε: «Όταν υπάρχει μια συγκατοίκηση είναι ένα βήμα έτσι κι αλλιώς. Δεν το έχουμε σε πλάνο αυτό έτσι κι αλλιώς. Όχι, δεν έχει σχέση με τον κορονοϊό. Όχι, δεν το έχουμε σκεφτεί, δεν το έχουμε συζητήσει και δεν μας απασχολεί στην παρούσα φάση».

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης

 

 

Διαβάστε επίσης