Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

Συγκινεί η Μάγδα Φύσσα: “Παύλο μου, νικήσαμε!”

Φανερά χαρούμενη με την απόφαση του δικαστηρίου

Με δάκρυα στα μάτια και με τα χέρια να κοιτά στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα ύψωσε τα χέρια της και φώναξε προς τον ουρανό: «Παύλο μου, νικήσαμε. Δικαιωθήκαμε!».

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, στο άκουσμα της απόφασης πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα στελέχη της, ανάμεσά τους και ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, κρίθηκαν ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Απόφαση του δικαστηρίου: Ένοχος ο Ρουπακιάς για την δολοφονία του Φύσσα – Εγκληματική οργάνωση η Χ.Α και 7 βουλευτές της
Μόλις βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά ο οποίος κρίθηκε τελικά ένοχος.

Τα επεισόδια παρόλα αυτά συνεχίζονται.

Μια ακόμη σημαντική απόφαση πάρθηκε στο δικαστήριο που αφορά στην Χρυσή Αυγή που καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση.

Και τα 17 πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι για εγκληματική οργάνωση. Οι 7 μάλιστα, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μεγάλη ένταση μεταξύ των μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ένταση υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τα μέλη των δύο παρατάξεων να… συγκρούονται μετωπικά έξω από το Εφετείο στο πλαίσιο των διαδηλώσεων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μέχρι αυτή την ώρα υπάρχουν διαπληκτισμοί, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όλα δείχνουν πάντως ότι οδεύουμε για εκτόνωση της κατάστασης, παρότι κάποιοι λίγοι ανταλλάσσουν σπρωξιές και γροθιές.

Επεισόδια έξω από το Εφετείο

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

 

Διαβάστε επίσης