Σάββατο, 31 Οκτωβρίου

Το ατύχημα στην παραλία με τον #TheBachelorGR και οι κραυγές της Σίας

Στα σκουπίδια τα τριαντάφυλλα του #TheBachelorGR Τι συνέβη; Νικολέττα Vs. Αντζελίνα «Μάζεψε τη γλωσσίτσα σου». Το φιλί της Κύπριας Ραφαέλλας και του Παναγιώτη!

Ραντεβού με απρόοπτα για τη Σία!

Σία και Παναγιώτης έκαναν το νέο τους… υποβρύχιο ραντεβού. Ο mr Bachelor και η 26χρονη παίκτρια του ριάλιτι, βρέθηκαν στην παραλία, όπου και έκαναν κατάδυση.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δείχνει αρκετά εντυπωσιασμένος από την εικόνα και τη συμπεριφορά της, δίνοντας μάλιστα κόκκινο τριαντάφυλλο, πριν καλά – καλά τελειώσει το ραντεβού τους.

Βγαίνοντας στη στεριά, η Σία ένιωσε μια μικρή ενόχληση με το πόδι της, το οποίο ο Παναγιώτης έσπευσε προκειμένου να την βοηθήσει. Η ίδια κραύγαζε, όταν εκείνος τέντωσε το πόδι της, στην προσπάθειά του να νιώσει καλύτερα η Σία.

Η κίνηση που στη συνέχεια μετάνιωσε!

Στο νέο επεισόδιο του Bachelor τα κορίτσια ανταγωνίζονται φανερά, η μία την άλλη, κάτι που προκαλεί συχνά θυμό και εντάσεις στη βίλα.

Η Νικολέττα, ακούγοντας τα όσα έλεγε η Μαρίνα για τον Παναγιώτη και τη μεταξύ τους συνάντηση, ξέσπασε, κάτι το οποίο μάλλον μετάνιωσε γρήγορα. Η παίκτρια του Bachelor μάζεψε τα τριαντάφυλλα του Παναγιώτη Βασιλάκου και τα πέταξε στα σκουπίδια.

Κάτι φυσικά που αντιλήφθηκαν αμέσως οι συμπαίκτριές της.

«Χθες, μετά από αυτά που άκουσα από τη Μαρίνα, θόλωσα. Πήρα τα τριαντάφυλλα που μου έδωσε ο Παναγιώτης και τα πέταξα. Δυστυχώς, κάποιες κοπέλες το είδαν αυτό και νομίζω τις έκανα χαρούμενες γιατί συνειδητοποίησαν την απόγνωσή μου. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό», ανέφερε η Νικολέττα.

H παρατήρηση που της γύρισε το μάτι.

Δεν έχουν τέλος οι ίντριγκες ανάμεσα στα κορίτσια του Bachelor. Στο νέο επεισόδιο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνάντησε τις διαγωνιζόμενες με όρεξη για παιχνίδι. Μόνο που πολύ σύντομα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ομαδικό καυγά. Όλα ξεκίνησαν όταν Αντζελίνα και Νικολέττα ήρθαν σε αντιπαράθεση. Μια παρατήρηση μάλιστα και ένα «Πρόσεχε…» έριξαν λάδι στη φωτιά.

«Νικολέττα, εμένα δεν μου λέει κανένας, Πρόσεχε. Μάζεψε την γλωσσίτσα σου» απάντησε η Αντζελίνα και πέρασε σε αποκαλύψεις. «Όταν είχε έρθει μια κάρτα στο όνομά μου, η Μαρία και η Μαριεύη, έλεγαν στη Νικολέττα που είχε το λευκό τριαντάφυλλο, να μου το κόψει. Προφανώς η κάθε κοπέλα μιλά για τον εαυτό της. Και προφανώς αυτές οι κοπέλες φώναζαν για να μου κόψουν το ραντεβού, προφανώς τις θεωρεί διπρόσωπες».

Οι συμπαίκτριές της αντέδρασαν αμέσως.

Τα κατάφερε και το κέρδισε!
Η Ραφαέλα με αυτό το κόκκινο τριαντάφυλλο έχει εξασφαλίσει την ασυλία της στην αυριανή τελετή των ρόδων.

Διαβάστε επίσης