Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου

Το πρώτο βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο στο TikTok

Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο!

Μόλις σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε για πρώτη φορά ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ωστόσο δεν είναι μόνη της, αλλά έχει μαζί της και τον “άνθρωπό της” όπως είπε, τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω της με τα social media και πλέον, προσπαθεί να τα χρησιμοποιεί όσο περισσότερο γίνεται.

Αφού κατέκτησε το Instagram με τις καθημερινές της δημοσιεύσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σειρά πήρε το TikTok, στο οποίο είναι εξαιρετικά ενεργή τις τελευταίες μέρες.

Θυμίζουμε βέβαια πως τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε και ένα ζήτημα με την απουσία της κάμερας του ALPHA από τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο στο TikTok
Ένα από τα βίντεο που ξεχώρισε, είναι αυτό που η Ελένη Μενεγάκη κάνει μία ξεχωριστή αναφορά στον Ματέο Παντζόπουλο.

«Μάθημα νούμερο 3.522. Σήμερα θα μάθουμε πως ανεβάζουμε story. Κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αν το δείτε ποτέ πείτε μου πως το είδατε. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω. Όχι μόνη μου, πάντα με τον άνθρωπό μου» είπε συγκεκριμένα στο βίντεο της η Ελένη Μενεγάκη η οποία πλέον έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο αξιοποιεί με πολύ δημιουργικούς τρόπους, όταν δεν “τρέχει” με τα παιδιά της και τις υποχρεώσεις τους.

 

@elenimenegaki_officialΑκολουθήστεμε για περισσότερα 😂❤️ ##elenimenegaki ##eleni ##menegaki ##tv ##alphatv ##greektv ##menegaki ##foryou ##foryoupage ##fyp ##gr ##greece ##greektiktok

♬ original sound – Eleni Menegaki

Διαβάστε επίσης