Site icon Hallocy

«Στοίχημα» να κρατηθεί ο κορωνοϊός έξω από νοσηλευτήρια. Αναμένεται αύξηση κρουσμάτων μεταξύ φοιτητών νοσηλευτικής

Μεγάλο στοίχημα να κρατηθεί ο κορωνοϊός έξω από τα νοσηλευτήρια – Καμπανάκι κινδύνου για φοιτητές νοσηλευτικής – Αναμένεται αύξηση των θετικών κρουσμάτων μεταξύ φοιτητών – Σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πανεπιστημίων στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Το θέμα των φοιτητών νοσηλευτικής που κάνουν την πρακτική τους στα Νοσοκομεία είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον ΟΚΥπΥ μετά και τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, δεδομένου ότι αποτελεί «στοίχημα» να κρατηθεί ο κορωνοϊός μακριά από τα νοσηλευτήρια μας, όπως έγινε και στην αρχή της πανδημίας με αρνητικά αποτελέσματα.

Το ζήτημα θα τεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 30 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με τη συμμετοχή αυτή τη φορά, εκπροσώπων των πανεπιστήμιων.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση που λήφθηκε την Παρασκευή, οι φοιτητές μένουν εκτός του Νοσοκομείου μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης.

Όπως αναφέρεται από αρμόδια πηγή στον ΟΚΥπΥ φαίνεται ότι ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων μεταξύ φοιτητών θα αυξηθεί.

«Αναμένεται η ολοκλήρωση της εξέτασης των φοιτητών Νοσηλευτικής, όπου φαίνεται να υπάρχουν θετικά κρούσματα, αλλά ο ακριβής αριθμός θα δοθεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία» ανέφερε αρμόδια πηγή.

cyprustimes.com

Exit mobile version