Site icon Hallocy

Πυρκαγιά Λακατάμιας: Εγκλωβίστηκε άντρας σε διαμέρισμα

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και την Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμό Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17:53.

Μητέρα , ένοικος του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά διαμερίσματος εγκατάλειψε με τα 2 ανήλικα παιδιά της έγκαιρα το διαμέρισμα χωρίς κίνδυνο. Επιπρόσθετα η πλειοψηφία των ενοίκων εγκατέλειψαν επίσης τα διαμερίσματα τους πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξαιρουμένου ενός νεαρού άντρα ο οποίος εγκλωβίστηκε λόγω του καπνού και των θερμών αερίων που αναπτύχθηκαν σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η διάσωση του νεαρού άντρα έγινε με την χρήση πτυσσόμενης κλίμακας μέσω παραθύρου του διαμερίσματος από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Από την πυρκαγιά ένα διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ αλλά δυο διαμερίσματα επηρεάστηκαν σοβαρά από την φωτιά. Από τους καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι και όλα τα διαμερίσματα του 2ου ορόφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα. Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να ξεκίνησε από το μπαλκόνι του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά διαμερίσματος.

sigmalive.com

Exit mobile version