Site icon Hallocy

Πανηγυρίζει το Al Jazeera για την “πτώση” ΚΕΠ και Τζιοβάνη

Με ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, «αυτοπιστώνεται» την πτώση του Κυπριακού επενδυτικού προγράμματος, το Al Jazeera.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Οι αποκαλύψεις του #CyprusPapers αρχίζουν να δαγκώνουν». Υπό την μορφή “έκτακτης είδησης” το Al Jazeera “τουίταρε” τα εξής:

Εξάλλου τα αντανακλαστικά του αραβικού πρακτορείου φαίνεται πως λειτουργούν στο έπακρο, αφού μερικά μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση για παραίτηση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ Χριστάκη Τζιοβάνη, προχώρησε σε νέο tweet.

Στο εν λόγω tweet επισυνάπτεται και αυτούσια η επιστολή παραίτησης του κυρίου Τζιοβάνη, όπου επισημαίνεται πως εκτός από την θέση του βουλευτή, παραιτείται από όλες τις θέσεις που κατείχε στα όργανα του κόμματος της κυπριακής αριστεράς.

“ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Χριστάκης Τζιοβάνι, ο βουλευτής που εμφανίζεται στο The #CyprusPapers Undercover παραιτήθηκε. Είναι επίσης επικεφαλής του Giovani Group Property Dev.

Μια δήλωση που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα αναφέρει ότι παραιτήθηκε από τη θέση του ως βουλευτής και θα παραιτηθεί από όλες τις άλλες θέσεις” αναφέρει το Al Jazeera στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Exit mobile version