Site icon Hallocy

Περδίκης για αποκαλύψεις Al Jazeera: «Περιπαίξιμον» η αποχή Συλλούρη

«Η αποχή του Δημήτρη Συλλούρη από τα καθήκοντά του είναι ένα περιπαίξιμον», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «ΠΟΛΙΤΗ 107.6» και την εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση» ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera για τα «χρυσά» διαβατήρια , οι οποίες εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χριστάκη Τζιοβάνη, ο κ. Περδίκης τόνισε ότι «ελάχιστη κίνηση θα ήταν η παραίτηση του κ. Συλλούρη».

«Τι νόημα έχει μια “αποχή” με χρονοδιακόπτη», διερωτήθηκε, και εξέφρασε τη θέση ότι ο πολιτικός κόσμος και μη θα πρέπει να επαναστατήσει «περί αυτής της ανοησίας». Σημείωσε μάλιστα ότι στο συρτάρι του Προέδρου της Βουλής βρίσκονται πολλά έγγραφα που έχουν να κάνουν με οικονομικά σκάνδαλα.

Χαρακτήρισε, τέλος, απαράδεκτο τον τερματισμό του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος από την 1η Νοεμβρίου. «Παραδεχόμαστε ότι το σχέδιο έχει τρύπες αλλά το αφήνουμε να λειτουργήσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου και όσοι προλάβουν θα πάρουν διαβατήρια;», διερωτήθηκε.

politis.com.cy

 

Exit mobile version