Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου

Στο Bachelor βρίσκεται ακόμη μια παίκτρια του GNTM που δεν έχεις παρατηρήσει

Ναι, δεν αναφερόμαστε στην Αναστασία

Το Bachelor είναι ένα από τα reality της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το οποίο έχει κερδίσει το δικό του κοινό. Δεν είμαστε εδώ για να το κρίνουμε, ούτε για να πούμε αν μας αρέσει ή όχι. Στην τηλεόραση ο καθένας παρακολουθεί ότι θέλει και ότι τον ευχαριστεί και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα δώσει κάποιος λογαριασμό. Τις γραμμές αυτές τις γράφουμε για να σου πούμε πως οι κοπέλες που έχεις ενδεχομένως παρατηρήσει στο Bachelor δεν είναι όλες πρωτάρες στην επαφή τους με την τηλεόραση.

Υπάρχουν ή υπήρχαν παίκτριες που έχουμε δει ξανά στο παρελθόν και μάλιστα σε άλλο reality. Όταν αυτό ξεκίνησε σου θυμίσαμε τη συμμετοχή της Αναστασίας (Σία στο Bachelor) στο GNTM. Ωστόσο, η παίκτρια αυτή δεν ήταν η μόνη που πέρασε από τις οντισιόν του reality μοντέλων. Ακόμη μια κοπέλα που διεκδικεί την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου την είχαμε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model.
Αργήσαμε να το καταλάβουμε, όμως ένα βίντεο στο YouTube εκεί που χαζεύαμε και ακούγαμε μουσική μας φρέσκαρε τη μνήμη. Μπορείς να θυμηθείς καθόλου ή έστω να υποθέσεις ποια είναι η άλλη παίκτρια;

Ο λόγος όπως θα δεις και στο βίντεο στη συνέχεια για τη Μαριεύη. Η μελαχρινή Κρητικιά προτού πάει στο Bachelor είχε κάνει και μία βόλτα από τις οντισιόν του GNTM χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι, αφού συγκέντρωσε 4 αρνητικές ψήφους και δεν κατάφερε έστω να περάσει στο Bootcamp.

Εκεί η Μαριεύη ήταν 19 ετών και αν μας ρωτάς θα λέγαμε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από εκείνη την οντισιόν.

Διαβάστε επίσης