Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Melania Trump: «Ο γιος μου διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό»

Μετά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του, Μελάνια, γίνεται γνωστό πως θετικός στον κορονοϊό είναι και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μελάνια Τραμπ, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της ενημερώνει τον αμερικανικό λαό πως ο 14χρονος γιος που έχει κάνει με τον Αμερικανό Πρόεδρο, διαγνώσθηκε θετικός στον φονικό ιό με την… δεύτερη.

“Ήταν πριν δύο εβδομάδες, όταν πήρα τα αποτελέσματα της διάγνωσης που είχαν πάρει ήδη τόσοι πολλοί Αμερικανοί στην χώρα και σε όλο τον κόσμο – Ήμουν θετική στον κορονοϊό. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο σύζυγός μου και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε τα ίδια αποτελέσματα.

Όπως είναι φυσικό, ο νους μου πήγε κατευθείαν στον γιο μας. Προς μεγάλη μας ανακούφιση, το αποτέλεσμά του ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι, όπως τόσοι πολλοί γονείς σκέφτηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ “και τι γίνεται αύριο ή την επόμενη μέρα; Ο φόβος μου επαληθεύτηκε όταν έκανε ξανά τεστ και βγήκε θετικό.

Ευτυχώς είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν είχε καθόλου συμπτώματα. Από μία άποψη ήμουν χαρούμενη που και οι τρεις μας το περάσαμε αυτό την ίδια περίοδο και φροντίζαμε ο ένας τον άλλον, περνώντας χρόνοι μαζί. Από τότε, τα αποτελέσματά του (σ.σ. του Μπάρον Τραμπ) βγαίνουν αρνητικά”, αναφέρει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία στην συνέχεια εξιστορεί για πρώτη φορά το πώς βίωσε την ασθένεια.

“Ήμουν πολύ τυχερή καθώς η διάγνωσή μου ήρθε με ήπια συμπτώματα, παρόλο που με “χτύπησαν” όλα μαζί και έμοιαζε με “τρενάκι” συμπτωμάτων τις επόμενες ημέρες.

Βίωσα πόνους στο σώμα, βήχα και πονοκεφάλους και ένιωθα τρομερά κουρασμένη τις περισσότερες στιγμές. Επέλεξα μια πιο φυσική πορεία σε ό, τι αφορά τα φάρμακα, με περισσότερες βιταμίνες και υγιεινό φαγητό”, αναφέρει μεταξύ άλλων, μην παραλείποντας αφενός να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που επωμίστηκε την ευθύνη της φροντίδας του Προεδρικού ζεύγους και αφετέρου να δώσει συμβουλές στους Αμερικανούς που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση.

Διαβάστε επίσης