Παρασκευή, 7 Μαΐου

Η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Αυτά έγραψε στον Άγγελο Λάτσιο

Μοίρασε την κληρονομιά στα παιδιά της

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές συναντήθηκε με συμβολαιογράφους για να μοιράσει τα κληρονομικά στην οικογένειά της. Αφού τελείωσε με τα όσα θα πάρει η μικρή Μαρίνα – δείτε εδώ αναλυτικά τι της άφησε – πέρασε στον γιο της από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Τι έγραψε στην διαθήκη της η Ελένη Μενεγάκη – Τι παίρνει ο γιος της Άγγελος Λάτσιος
Όπως αναγράφεται, λοιπόν, στο Μενεγάκη εν λόγω δημοσίευμα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Άγγελος που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, θα πάρει στο μέλλον την πολυκατοικία στην Κάρυστο. Μια πολυκατοικία με 12 διαμερίσματα , τα ενοίκια των οποίων εισπράττει αυτή την στιγμή η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, και στο μέλλον ο Άγγελος.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έχει στην Κάρυστο με τα 12 διαμερίσματα (Φωτογραφία)

Αυτή είναι η φωτογραφία από την πολυκατοικία της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο

Ελένη Μενεγάκη Κάρυστος

Εκτός από ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο θα πηγαίνει στον πολύ αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.

Ο Άγγελος, επίσης, παίρνει το σπίτι στο Ελληνικό, στο οποίο έμενε η Ελένη Μενεγάκη πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο. Αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα πουληθεί ή αν ο Άγγελος θα θελήσει να το ανακατασκευάσει καθώς έχει υποστεί μεγάλες δομικές ζημιές.

Πηγή: Περιοδικό Ciao.

 

Διαβάστε επίσης