Site icon Hallocy

Ψάχνουν απάντηση αν το αγοράκι που ρίφθηκε στα σκουπίδια στη Λεμεσό γεννήθηκε νεκρό. Σήμερα η νεκροτομή

Απαντήσεις από νεκροτομή του νεογνού – Ψάχνουν την άκρη οι ανακριτές της υπόθεσης – Πέραν των 20 απορριμματοφόρων είχαν παραδώσει μέχρι εκείνη την ώρα σκουπίδια

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση εντοπισμού νεκρού νεογνού, ψάχνουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Το αγοράκι είχε εντοπιστεί την περασμένη Παρασκευή στις 11 και 50 το πρωί, νεκρό μέσα σε νάιλον σακούλι, τυλιγμένο με πετσέτα στον χώρο απορριμμάτων ΟΕΔΑ Πεντακώμου από τους εργαζόμενους την στιγμή που γινόταν διαλογή των σκουπιδιών.

Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές καθώς και οι τέσσερις ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, όπου διενήργησαν αυτοψία.

Σοκαριστικές πληροφορίες για το νεκρό βρέφος… Εντοπίστηκε στον ιμάντα διαλογής σκουπιδιών σε σακούλι (pics)
Σορός βρέφους σε σκουπίδια έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία στη Λεμεσό
Όπως διαπιστώθηκε το αγοράκι ήταν ολοκληρωμένης κύησης και εντοπίστηκε με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

Τα αρχικά σταδία σήψης «έδειξαν» στους ανακριτές ότι γεννήθηκε από τη μητέρα μόλις τα προηγούμενα 24ωρα ενώ στο στον χώρο απορριμμάτων είχε μεταφερθεί την ίδια μέρα από την περισυλλογή σκουπιδιών που έγιναν από την πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Πέραν των 20 απορριμματοφόρων φαίνεται ότι είχαν παραδώσει μέχρι εκείνη την ώρα που εντοπίστηκε, τα σκουπίδια.

Εν αναμονή αποτελεσμάτων της νεκροτομής

Φως στην περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα τις ιατροδικαστικής εξέτασης που θα γίνει σήμερα το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Από την νεκροτομή θα διαπιστωθεί κατά πόσο το αγοράκι γεννήθηκε νεκρό ή αν ήταν ζωντανό την στιγμή που ρίφθηκε στα σκουπίδια.

cyprustimes.com

Exit mobile version