Site icon Hallocy

GNTM – Μαρινέλα και Σήφης: H ζωή τους και ο έρωτας τους

Ένας έρωτας γεννήθηκε μέσα στο σπίτι του GNTM. Ο Σήφης Φαραντάκης και η Μαρινέλα Ζύλα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, είναι το πρώτο ζευγάρι του reality μόδας. Οι δυο τους κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί στη δοκιμασία αποχώρησης, σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής έπρεπε να να αποδώσουν μία ανέμελη βόλτα στο φωτογραφικό φακό.

Τα υπονοούμενα και οι μπηχτές δεν έλειψαν τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο και από τους κριτές. «Νομίζω μεταξύ τους κάτι παίζει, δεν ξέρω… Το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά!» σχολίασε ο Δημοσθένης για το ζεύγος του GNTM.

Kατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ο Γιώργος Καράβας διέκρινε τη χημεία των δύο παιδιών, ενώ και οι coaches δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός. Ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε πως ταιριάζουν και διαπίστωσε πως κάτι υπάρχει μεταξύ τους, ενώ η Ζενεβιέβ τα είπε όλα με ένα τραγούδι! “Love is in the air”! Η Ρασέλ, η οποία συγκατοικεί με το ζευγάρι, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πουλιά στον αέρα πιάνετε και που να έρθετε στο σπίτι να δείτε τι χημεία υπάρχει”!

Η Μαρινέλα αναφορικά με …τη συνεργασία τους στη φωτογράφηση δήλωσε: Δύο Κρητικοί πιστεύω ότι το έχουνε, όλο αυτό το vibe είναι πολύ θετικό! Με τον Σήφη είμαστε αρκετά κοντά. Ταξιδεύαμε μαζί από τα bootcamps και όλη αυτή την περίοδο είμαστε κοντά.

Exit mobile version