Site icon Hallocy

Κόλαση στα social media με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που φίλησε ξανά την κόρη του στο στόμα

Διαμάχη ξέσπασε στα social media με το νέο φιλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 9χρονη κόρη του Χάρπερ, στο στόμα.

Ο 45χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, φάνηκε να απολαμβάνει κάποιο ποιοτικό χρόνο με την μικρότερη κόρη του, καθώς έψαχναν για φρούτα και λαχανικά. Ωστόσο, όταν η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram την φωτογραφία, οι οπαδοί τους άρχισαν να συζητάνε εάν ήταν κατάλληλο ή όχι.

Ένας από τους ακόλουθους έγραψε: «Λατρεύω την οικογένειά σας, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα εκείνους τους γονείς που φιλάνε τα παιδιά στα χείλη. Παραμένετε η καλύτερη οικογένεια». Παίρνοντας έναν πιο δραματικό τόνο, ένας άλλος χρήστης δήλωσε: «Παρακαλώ, σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλια!». «Γιατί την φιλάει στα χείλη;» ρώτησε ένας τρίτος, φαινομενικά μπερδεμένος.

Ωστόσο, μια θαυμάστρια παραδέχτηκε πως ενώ η ίδια αποδοκιμάζει τέτοιες πράξεις, μπορούσε να διακρίνει την αγνότητα της στιγμής. Όπως έγραψε: «Νιώθω άβολα όταν βλέπω να φιλιούνται στα χείλη με μωρά και παιδιά, αλλά είμαι βέβαιη ότι το έκανα πολλές φορές με τα παιδιά μου ή τα ανίψια μου χωρίς να το σκεφτώ. Ο κόσμος συνδέει το φιλί στα χείλη ως οικεία πράξη μεταξύ των εραστών, αλλά σε ορισμένους πολιτισμούς το κάνουν αυτό με οποιονδήποτε και ξέρουν πώς να διαχωρίσουν τις αντιδράσεις από την αγάπη και την φροντίδα από την οικειότητα. Πρέπει απλώς να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να σταματήσουμε να είμαστε περίεργοι σχετικά με αυτό λόγω των δικών μας θεμάτων».

Οι υποστηρικτές του Ντέιβιντ Μπέκαμ- Ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί το βρίσκετε περίεργο
Την ίδια ώρα πάντως, πολλοί άλλοι πλημμύρισαν τα σχόλια με λόγια υποστήριξης, με κάποιον να γράφει: «Σας ευχαριστώ που δείχνετε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και σωστό για έναν πατέρα να φιλά την κόρη του στα χείλη ως ένδειξη αληθινής αγάπης!». Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Πάντα φιλούσα τα παιδιά μου στα χείλη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Εξακολουθώ να το κάνω ακόμη κι ας είναι 24 και 18 ετών. Νομίζω ότι ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί το βρίσκετε περίεργο. Είναι μια γλυκιά και αθώα χειρονομία».

«Είναι ο μπαμπάς της» δήλωσε κάποιος άλλος. «Φιλάω ακόμη τα παιδιά μου στα χείλη γιατί είναι παιδιά μου και τα αγαπώ».

Exit mobile version