Hallocy

Απίστευτη έκρηξη από την Άννα Μαρία! H ποινή της από τον #BigBrotherGR

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Άννα Μαρία! Την διέλυσαν ψυχολογικά! Στην μπανιέρα δυο – δυο! Δανέζη και Κεχαγιάς σε αποκαλυπτικά πλάνα! ‘Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος διανύει την πρώτη του εβδομάδα ως αρχηγός του σπιτιού με τους συμπαίκτες του να έρχονται συχνά σε εντάσεις για θέματα που έχουν να κάνουν με τη συμβίωσή τους.

Στο επεισόδιο του Big Brother είδαμε την Άννα Μαρία να ξεσπά για τις προμήθειες και τη συνεργασία με τους συμπαίκτες της, ανοίγοντας καυγά με τον Ζακ.

Λίγες ώρες μετά και ο προβληματισμός του Χρήστου Μακρίδη γίνεται αισθητός. Ο Αντιδήμαρχος του Big Brother ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να ζήσει, με τις συνθήκες και την άνεση που ζούσε στο σπίτι του, αφού στόχος του ριάλιτι είναι άλλος και όχι πώς θα κοιμηθούν οι παίκτες. Ένα θέμα μάλιστα το οποίο έχει απασχολήσει την Άννα Μαρία.

Χαμός στο σπίτι του Big Brother! Εκτός εαυτού η Άννα Μαρία! Ποιος είναι ο ρόλος των διδύμων;

Η αρχηγία του Χρήστου Μακρίδη φέρνει αλλαγές στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η Άννα Μαρία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα και αντιδρά φτάνοντας στα όριά της.

Ποιος είναι ο ρόλος των διδύμων στην έκρηξή της και πώς θα διαμορφωθούν από εδώ και πέρα οι σχέσεις μέσα στο σπίτι;

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την παίκτρια του ριάλιτι.

Έχουμε δει την Άννα Μαρία σε αρκετά ξεσπάσματα η νέα της έκρηξη όμως άφησε τους πάντες άφωνους στο σπίτι του Big Brother.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Μακρίδης ως νέος αρχηγός της εβδομάδας άρχισε να διαφωνεί με τις απαιτήσεις και τα αιτήματα που έφταναν στα αυτιά του από την Άννα Μαρία.

Ο αδέρφια Βαρουξή κουβέντιασαν στον κήπο μαζί με τον Χρήστο Μακρίδη, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την Άννα Μαρία αλλά και την ιδιαίτερη συμπεριφορά της στο σπίτι του ριάλιτι.

Γρήγορα όμως τα σχόλια έφτασαν στα αυτιά της. Τότε η Άννα Μαρία ένιωσε τόσο αδικημένη που ξέσπασε απειλώντας πως θα αποχωρήσει οριστικά.

Η Άννα Μαρία πήρε την τσάντα της ουρλιάζοντας και τρέχοντας στον κήπο προκειμένου να ξεφύγει από το ριάλιτι.

Έτσι, όχι μόνο έσπρωξε με φωνές την Ραμόνα αλλά μάζεψε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας προς την πόρτα της εξόδου του ριάλιτι του ΣΚΑΪ! «Ρε άι στο διάολο όλοι σας! Όλοι σας! Στο διάολο να πάτε! Θα με τρελάνετε εμένα ρε! Έτσι μόνο θα το κάνετε ρε; Τα καταφέρατε ρε» σημείωσε μαινόμενη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο διάολο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι» συμπλήρωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τέλος, ενώ χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother, η Άννα Μαρία φώναζε πως «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Λεπτά αργότερα, ωστόσο, έπειτα και από σύσταση του Μεγάλου Αδελφού να φτιάξει ένα χαμομήλι και να ξεκουραστεί για τη νύχτα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στην αγαπημένη της γωνιά στον κήπο δίχως να μιλήσει σε κανέναν συμπαίκτη της.

Η επόμενη μέρα μετά το σκληρό περιστατικό.

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι παίκτες του Big Brother, όταν είδαν την Άννα Μαρία να ξεσπά τρέχοντας στην πόρτα εξόδου με ουρλιαχτά προκειμένου να αποχωρήσει.

Ο «μεγάλος αδερφός» ζήτησε από την ίδια να ηρεμίσει καλώντας τη αργότερα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Άννα Μαρία, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η χθεσινή σου συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή. Αντίκειται στους κανονισμούς του Big Brother. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις συνθήκες εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου, τίθεσαι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση. Ταυτόχρονα, σου αφαιρείται η δυνατότητα της ψήφου για την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας καθώς και η συμμετοχή στη διαδικασία για τη διεκδίκηση του βέτο. Σε περίπτωση που παραμείνεις στο σπίτι του Big Brother, δεν θα έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις την αρχηγία για μία εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Big Brother.

Η διαγωνιζόμενη αποδέχθηκε την ποινή της και μάλιστα συμφώνησε πλήρως με αυτήν!

Η συγγνώμη της Άννας Μαρίας στους συγκατοίκους της

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το απίστευτο ξέσπασμα της, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την αυστηρή τιμωρία της από τον Big Brother, στάθηκε μπροστα στους συμπαίκτες της και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. Η ίδια βέβαια, προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι κάτι προκάλεσε αυτή την αντίδραση της. Συγκεκριμένα τους είπε:

«Έχω να πω, μιας που είμαστε όλοι μαζί εδώ, ότι είναι αυτονόητο ότι ζητάω συγγνώμη αποκλειστικά και μόνο για τη σύγχυση που προκάλεσα χθες το βράδυ στις καρδιές και στις ψυχές σας. Φυσικά προκάλεσα φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα δεχτώ οποιαδήποτε ποινή μου επιβληθεί με πολύ όμορφο και ταπεινό τρόπο, δεν θα φωνάξω…

Δεν θα πω τίποτε άλλο, απλά δεν θέλω από δω και πέρα να μου ξαναμιλήσει κανένας σας κι έτσι θα είμαστε όλοι πολύ ωραία, γιατί βλέπω χθες ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά μου, την απαράδεκτη, η οποία βεβαίως δεν έγινε έτσι, τυχαία…

Δεν ήθελα να ξυπνήσω και να πάω να σπάσω μια πόρτα για να φύγω. Είδα όμως ότι έστω κι αυτή η συμπεριφορά μου, σας έφερε αρκετά κοντά όλους και εχθές όταν ήμουν εκεί στην πόρτα, έλεγα στη Ραμόνα: “θέλω να φύγω γιατί θα περνάτε πιο όμορφα εδώ μέσα χωρίς εμένα και όντως τα περνάτε και πιο όμορφα και το είδα και σήμερα κι αυτό είναι ένα καλό πράγμα γιατί μπορεί από εμένα να έγινε αυτό, αλλά έστω προκάλεσα κάτι καλό».

Ωστόσο ο Ζακ δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι δεν θεωρεί ειλικρινή τη συγγνώμη της Άννας Μαρίας και πιστεύει ότι η συμπεριφορά της δεν πρόκειται να αλλάξει.

«Η συγγνώμη της, φάνηκε σαν να την είπε αναγκαστικά, σαν να την είπε επειδή κάποιος της είπε “πρέπει να πεις συγγνώμη”. Προσωπικά δεν την πίστεψα. Οι λέξεις έβγαιναν δύσκολα από το στόμα της, οπότε όταν πετάς μπηχτές πάλι στη συγγνώμη σου μέσα, προφανώς και δεν το εννοείς και το λες μόνο και μόνο επειδή πρέπει να το πεις. Άρα δεν μου λέει τίποτα, δεν μου κάνει απολύτως τίποτα. Θα συνεχίσει να είναι ο εαυτός της, θα συνεχίσει να κάνει αυτόν τον χαμό και δεν θα αλλάξει τίποτα».

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε με την Άννα Μαρία να κρατά τη σιωπή της στο πρωινό γεύμα, μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τη Σοφία Δανέζη. Οι δυο τους συζήτησαν για το απίστευτο ξέσπασμα με την Άννα Μαρία να παρουσιάζεται μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της.

Η απάντηση που έλαβε από τη Σοφία Δανέζη ήταν σκληρή.

Άφησαν το δωμάτιο και μπήκαν στην μπανιέρα.

Όλο και πιο κοντά έρχονται, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Στο νέο επεισόδιο του Big Brother οι δυο τους φόρεσαν τα μαγιό τους, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στην μπανιέρα του σπιτιού.

Μάλιστα η Σοφία έδειχνε να θέλει να ξεχαστεί από τις εντάσεις του σπιτιού, αφού ο πρόσφατος καυγάς με την Άννα Μαρία της προκάλεσε άλλη μια αναστάτωση. Φυσικά το μοναδικό πρόσωπο το οποίο μπορεί να την κάνει να ξεχαστεί, είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μέχρι στιγμής πάντως και παρά τις ερωτήσεις που έχουν δεχτεί από τον «μεγάλο αδερφό», οι δυο τους ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει ερωτικό στοιχείο ανάμεσά τους. Ο χρόνος βέβαια θα δείξει!

Exit mobile version