Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Αστυνομία: 29 καταγγελίες πολιτών -24 αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας

Σε 29 καταγγελίες πολιτών, εκ των οποίων οι 24 αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο κατά τους ελέγχους που προέβη για τήρηση των μέτρων και των διαταγμάτων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 1792 έλεγχοι παγκυπρίως και καταγγέλθηκαν 29 πολίτες και κανένα υποστατικό. Από τις καταγγελίες αυτές οι 18 αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, οι 5 τη μη χρήση μάσκας εντός υποστατικού και άλλη μια για μη χρήση μάσκας εντός οχήματος. Οι υπόλοιπες 5 καταγγελίες αφορούσαν παραβίαση του επιτρεπόμενου ωραρίου κυκλοφορίας στη Λεμεσό.

Σε σχέση με τις επαρχίες, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 222 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 271 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα από 447 ελέγχους προέκυψαν 10 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο από 304 ελέγχους έγιναν 3 καταγγελίες πολιτών, στην ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου έγιναν 418 έλεγχοι με μια καταγγελία πολίτη και στην επαρχία της Μόρφου από 107 ελέγχους καταγγέλθηκαν 2 πολίτες.

Τέλος, από τους ελέγχους της λιμενικής Αστυνομίας δεν προέκυψε καμία καταγγελία.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης