Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Φήμες για κλείσιμο κέντρων αναψυχής στις 6 το απόγευμα – Διαμαρτυρίες από Συνδέσμους

Την αντίθεση του με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο σχετικά με τα κέντρα αναψυχής, εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής.

Την αντίθεση του με τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο σχετικά με τα κέντρα αναψυχής, εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ- Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Ο κ. Θρασυβούλου στάθηκε ιδιαίτερα στην Πάφο και στη Λεμεσό, επαρχίες για τις οποίες αναμένεται να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα.

Σε καμία περίπτωση, προσθέτει στην ανακοίνωση του, δεν θα δεχτούν να κλείνουν τα κέντρα εστίασης στις 6 το απόγευμα, όπως φημολογείται.

Εμείς σαν ΟΣΙΚΑ παλεύουμε, πρόσθεσε, να δοθεί παράταση μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να λειτουργήσουν και να ορθοποδήσουν όσο γίνεται υπό τις περιστάσεις.

Τα κέντρα αναψυχής συνέχισε, είναι αδύνατον να εργαστούν μέχρι τις 6 το απόγευμα, σημειώνοντας, πως “αν γίνει κάτι τέτοιο είναι σαν μας βάζουν σε ένα έμμεσο lockdown, με τις συνέπειες να είναι τραγικές για τους συναδέλφους μας”.

Επισήμανε, δε, πως από την πρώτη στιγμή τηρούν όλα τα πρωτόκολλα που έχουν εξαγγελθεί και παρακολουθούν καθημερινά σαν Ομοσπονδία την λειτουργία των κέντρων , σημείωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας συστάσεις και υποδείξεις όπου χρειάζεται.

Είναι απαράδεκτο στην Πάφο και στη Λεμεσό τα κέντρα να κλείνουν στις 22.30, και τώρα να έρχονται πληροφορίες για περαιτέρω μείωση του ωραρίου, χωρίς οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να έχουν λάβει ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση, συμπλήρωσε ο κ. Θρασυβούλου.

Η ΟΣΙΚΑ παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της εστίασης και προστατεύει τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής τους οποίους καλεί να βρίσκονται σε εγρήγορση και δίπλα από την Ομοσπονδία τους, κατέληξε ο κ. Θρασυβούλου.

economytoday.sigmalive.com

Διαβάστε επίσης