Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Ντιέγκο Μαραντόνα: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Χρειάζεται βοήθεια, λέει ο γιατρός του

Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι, εξήγησε ο γιατρός του – Διευκρίνισε ότι ο 60χρονος Μαραντόνα δεν έχει κορωνοϊό
Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τον προσωπικό του γιατρό αλλά και μέσα της Αργεντινής να διευκρινίζουν ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται με «κορωνοϊό» και ότι κατάσταση της υγείας του μεγάλου ποδοσφαιριστή δεν κρίνεται ως σοβαρή.

Ο 60χρονος Μαραντόνα νοσηλεύεται στην κλινική Ipensa στην πόλη Λα Πλάτα σε απόσταση μιας ώρας από το Μπουένος Άιρες.

Οπως εξήγησε ο γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, η εισαγωγή αποφασίστηκε προκειμένου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Μαραντόνα αισθανόταν άσχημα εδώ και αρκετό καιρό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για «τουλάχιστον τρεις ημέρες» διευκρίνισε ο Λούκε.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή ειναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του Μαραντόνα.

«Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νοιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα» πρόσθεσε ο Λούκε.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Μαραντόνα ήταν την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας που προπονεί με την Πατρονάτο. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο Μαραντόνα φαινόταν καταβεβλημένος και αδύναμος.

Το 2019 ο Μαραντόνα εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με γαστρορραγία ενώ το 2018 είχε καταγραφεί να λιποθυμά στις εξέδρες του αγώνα Αργεντινή-Νιγηρία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης