Τρίτη, 26 Οκτωβρίου

Σοκάρει δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ: Ο ιός χτύπησε εμένα, τη μητερα, τον πατέρα και την αδερφή μου!

Στη εντατική του «Σωτηρία» ο πατέρας του δημοσιογράφου
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέλησε να περάσει το μήνυμα του για τον κορωνοιο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Αντώνης Κρητικός, ο οποιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοιο, μαζί με όλη του την οικογένεια.

«Μία προσευχή… Μετά από 12 μέρες σε περιορισμό και με τον φόβο να μη μας έχει αφήσει, από το πρώτο λεπτό αυτής της περιπέτειας, το να διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο σχόλια και «αναλύσεις» διαφόρων που ακόμα και σήμερα εμμένουν στην άποψη πως ο κορωνοιός είναι ένα ψέμα, προκαλεί οργή. Όταν ο ιός χτύπησε την πόρτα του δικού μας σπιτιού πέρα από τον πυρετό, τους πόνους σε όλο το σώμα, την πρωτοφανή εξάντληση, τους πονοκεφάλους, τον έντονο βήχα, την αγευσία και την ανοσμία, όλα τα συμπτώματα δηλαδή που περιμένει ένας φορέας του ιού, μας κυρίευσε και ο φόβος. Αυτό γιατί πρόκειται για έναν ιό ύπουλο που δεν υπολογίζει ηλικίες και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί… και αυτό είναι κάτι που το διαπιστώσαμε σύντομα», έγραψε ο δημοσιογράφος της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Σαββατοκύριακο Παρέα».

antoniskritikos

Ο ιδιος στάθηκε και στην κατάσταση της υγειας του πατέρα του η οποία χαρακτηρίζεται από τους θεραποντες ιατρους ως κρίσιμη: «Σήμερα περιμένουμε να χτυπήσει καθημερινά το τηλέφωνο από την εντατική του «Σωτηρία» προκειμένου να ακούσουμε μία θετική εξέλιξη, ένα νέο που θα μας κάνει να ελπίσουμε και να χαμογελάσουμε. Ο ιός «χτύπησε» εμένα, τη μητέρα μου, την αδελφή μου μα πιο σοβαρά «χτύπησε» τον μπαμπά μου. Πλέον μόνο ελπίζουμε… προσευχόμαστε και ευχαριστούμε τους γιατρούς που παρά τις δυσκολίες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να νικήσουν τον ιό και να φέρουν τον μπαμπά πίσω στο σπίτι… στην οικογένεια του και σε εμάς που τον αγαπάμε και τον περιμένουμε να γυρίσει. Για να αφήσουμε πίσω μας αυτό που ζήσαμε και να αποτελέσει μία κακή ανάμνηση, μία κακή παρένθεση που έκλεισε για την οικογένεια μας»

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook:

Διαβάστε επίσης