Τρίτη, 18 Μαΐου

Μάρθα Καραγιάννη – Ανατροπή: Διαψεύδει on air ότι είναι βαριά άρρωστη [βίντεο]

Σάλος έχει προκληθεί με το δημοσίευμα που ήθελε τη Μάρθα Καραγιάννη να είναι βαριά άρρωστη.

Απάντηση στις φήμες των τελευταίων ωρών που τη θέλουν βαριά άρρωστη έδωσε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της.

“Δεν θα απαντήσω στις αηδίες που λέει ο καθένας” δήλωσε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”, αναφερόμενη στα όσα δημοσίευσε ο Νίκος Μουρατίδης στο nikosonline.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός μουσικός παραγωγός έγραψε ότι η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είναι πολύ άρρωστη, βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζει κανέναν ενώ θέλει συνέχεια να κοιμάται και ξυπνάει μόνο για να την ταΐσουν.

Ο διάλογος με τον Νίκο Μουρατίδη
Η ίδια διέψευσε το δημοσίευμα ενώ η Ντόρα Δούμα, ηθοποιός, στενή φίλη και συγκάτοικος της Μάρθας Καραγιάννη που μίλησε και αυτή στην εκπομπή, έδωσε μία άλλη διάσταση των όσων έγιναν.

“Η Μάρθα που είναι στο κρεβάτι και τρώει αλεσμένες τροφές, όπως ακούσατε μιλάει” είπε σκωπτικά η κα. Δούμα η οποία αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με τον Νίκο Μουρατίδη.

“Τον πήρα τηλέφωνο του είπα ότι θέλω να ζητήσετε συγγνώμη, να πείτε ότι έχετε παραπληροφορηθεί και κάνατε λάθος. Ζητήστε συγνώμη και τελείωσε. Δεν κάνω τίποτα μου λέει και μου κλείνει το τηλέφωνο” ισχυρίστηκε η κα. Δούμα.

Ακόμα, η ίδια ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όποιον συνεχίζει την αναπαραγωγή των συγκεκριμένων πληροφοριών. Πρόσθεσε δε ότι η Μαρθα Καραγιάννη έχει δηλώσει δημόσια εδώ και μήνες ότι αποσύρεται και ότι δεν σκοπεύει να δώσει άλλες συνεντεύξεις, γι’αυτό και δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση στη τηλεόραση.

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό είχε βγει για φαγητό σε εστιατόριο του Κολωνακίου με τη Μάρθα, διαψεύδοντας και αυτή με τη σειρά της τις φήμες.

Διαβάστε επίσης