Πέμπτη, 29 Ιουλίου

Big Brother: Η Ραμόνα «κάρφωσε» την Άννα Μαρία στον Θέμη – «Είπε για εσένα ότι…»

Είναι έξαλλη μαζί της

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραμόνα, η οποία δε δίστασε να «καρφώσει» την Άννα Μαρία στον Θέμη και να τον πιάσει να του πει όλα όσα είπε για εκείνον στην προηγούμενη ψηφοφορία.

Ο Θέμης βρισκόταν στην βεράντα και μίλαγε με την Άννα Μαρία, η οποία του έλεγε ένα ποίημα – δίδαγμα για τη ζωή του. Η Ραμόνα βρισκόταν την ίδια στιγμή στην κουζίνα και μαγείρευε όταν αντιλήφθηκε ότι οι δυο τους βρίσκονταν μαζί έξω, και ζήτησε στον Θέμη να μπει μέσα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπάνιο και η Ραμόνα του αποκάλυψε πως στην προηγούμενη ψηφοφορία, η Άννα Μαρία είπε πως ο Θέμης είναι η ντροπή του σπιτιού και η ντροπή των γκέι γενικότερα. Ο Θέμης άκουγε άλαλος όλα όσα είχε να του πει η Ραμόνα.

Στη συνέχεια του εξήγησε πως αποφάσισε να του τα πει γιατί δεν αντέχει άλλο το θέατρο και την υποκρισία της Άννας Μαρίας ενώ θέλει να τον προστατεύσει καθώς πρόκειται για τον πιο νεαρό του σπιτιού.

Στο τέλος ο Θέμης έφυγε τσαντισμένος και πήγε να βρει την Άννα Μαρία ενώ η Ραμόνα επέστρεψε στην κουζίνα και είπε πως πρόκειται να γίνει χαμός στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης