Παρασκευή, 7 Μαΐου

Big Brother: Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης με την στάση της Άννας Μαρίας

Τα έβαλε μαζί της

Ο «Big Brother» φροντίζει κάθε εβδομάδα να κάνει εκπλήξεις στους συγκατοίκους του σπιτιού. Ωστόσο κανείς τους δεν περίμενε την έκπληξη που τους έκανε το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του live επεισοδίου που είχε ως αποτέλεσμα της έκρηξη του Χάρη Βαρθακούρη.

Συγκεκριμένα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση καθισμένοι στο σαλόνι του σπιτιού περίμεναν με αγωνία να ακούσουν ποιος έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα δει την πόρτα της εξόδου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Ραμοροσάνου και Χρήστος Βαρουξής με εμφανές το άγχος στα πρόσωπα τους περίμεναν την ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη.

Ωστόσο, ο Μεγάλος Αδερφός έκανε την ανατροπή και όπως τους ενημέρωσε ο παρουσιαστής «Δεν θα αποφασίσει το κοινό αλλά θα αποφασίσει ο Big Brother».

Η φράση αυτή του Χάρη Βαρθακούρη ενόχλησε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία συνέχεια διέκοπτε τον παρουσιαστή λέγοντας του πως δεν δέχεται την συγκεκριμένη απόφαση. Οι συνεχείς παρεμβάσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ενόχλησαν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος της έκανε παρατήρηση.

Διαβάστε επίσης