Site icon Hallocy

Δεν συμμορφώνονται στα μέτρα οι πολίτες-Πάνω από πενήντα οι καταγγελίες

Φαίνεται ότι ακόμη δεν υπάρχει συμμόρφωση στα διατάγματα της Κυβέρνησης για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους, ενώ κάποιοι αντιμετωπίζουν δυσκολία να τηρήσουν το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 11:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 6:00 το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν 2145 έλεγχοι παγκύπρια και προέκυψαν 52 καταγγελίες πολιτών.

Από αυτές τις καταγγελίες οι 26 αφορούν πολίτες που κυκλοφορούσαν μετά τις 23:00, ενώ οι 22 αφορούν πολίτες που εντοπίστηκαν σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους, ωστόσο έκαναν λανθασμένη χρήση μάσκας. Οι άλλες τέσσερις καταγγελίες αφορούν σε πολίτες που εντοπίστηκαν σε κλειστούς χώρους και δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 199 έλεγχοι και προέκυψαν 12 καταγγελίες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 221 έλεγχοι και προέκυψαν 14 καταγγελίες, ενώ στην Λάρνακα διενεργήθηκαν οι περισσότεροι έλεγχοι, συνολικά 557 και προέκυψαν επτά καταγγελίες. Στην Πάφο διενεργήθηκαν 554 έλεγχοι και προέκυψαν δέκα καταγγελίες και στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 471 έλεγχοι και προέκυψαν εννέα καταγγελίες. Στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 135 έλεγχοι, χωρίς καμία καταγγελία.

Exit mobile version