Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Μαρίνα – The Bachelor! Οι πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρηση: “Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον κακό χαμό”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε η Μαρίνα η οποία την Παρασκευή αποχώρησε από το “The Bachelor”.

Η Μαρίνα μίλησε πρώτη φορά μετά την απόφασή της να μην δεχθεί το τριαντάφυλλο του Παναγιώτη Βασιλάκου και αποκάλυψε τι την οδήγησε σε αυτό.

“Νομίζω ότι επειδή ήταν αμοιβαίο όλο αυτό που νιώθαμε, δεν υπάρχει περίπτωση και να με δει κάπου έξω, ότι δεν θα ξανανιώσει αυτό που είχαμε. Δυστυχώς, επειδή εγώ έφυγα, θα υπάρχει κάποια νικήτρια.

Από το πρώτο ραντεβού ήμουν πάρα πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου. Δε ζήλευα καμία από εκεί μέσα ήμουν σίγουρη ότι ήμουν η νικήτρια. Είχα ηρεμία, είχα αυτοπεποίθηση και ταιριάζαμε σε πολλά από ότι είχα δει. Στο τελευταίο μας ραντεβού , που δεν έχει εμφανιστεί, ο Παναγιώτης μου είπε ότι έχω πολύ καιρό να νιώσω έτσι, όταν φιλάω μια κοπέλα και αυτό με συγκίνησε και ένιωθα το ίδιο. Απλά δεν μπορούσα να εκφραστώ, γιατί είχα και άγχος και αγωνία. Το χειρότερο είναι όταν γυρνούσα στο σπίτι και έπρεπε να πω στα κορίτσια πως πέρασα. Ήθελα απλά να κρύψω το τριαντάφυλλό μου τότε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο δωμάτιό μου ήρεμη, τον πρώτο μήνα δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ένα βράδυ με κάλεσε η Σία στο δωμάτιο της και ένιωσα πάρα πολύ ήρεμη.

Στο τελευταίο κοκτέιλ πάρτι, ο Παναγιώτης μάς είπε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας κι επειδή εγώ έβλεπα πως με όλα αυτά που κάνω, τον απομακρύνω, είπα ότι έχω κάνει ήδη αρκετά λάθη. Τα είχα συνειδητοποιήσει. Δεν με γνώρισε ουσιαστικά, ούτε εγώ τον γνώρισα. Ήξερα ότι μπορούσα να πληγωθώ από όλα αυτά που κάνω και δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον κακό χαμό που γινόταν. Πάντα έκανα κάτι που ενοχλούσε τον Παναγιώτη και αυτό γινόταν γιατί υπήρχε όλος αυτό ο ανταγωνισμός με τα κορίτσια.”, είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρίνα.

Διαβάστε επίσης