Site icon Hallocy

Άγριος καβγάς Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου – Έρχεται το τέλος;

Άγριο «ξέσπασμα» του συζύγου της παρουσιάστριας

Ένας άγριος καβγάς, που «πυροδότησε» φήμες ακόμη και για το μεταξύ τους τέλος, είχε υπάρξει ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο, με τους δύο να… σκοτώνονται.

Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό ήρθε μεγάλη ρήξη ανάμεσα στον Μάκη Παντζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που όπως υποστηρίζεται δε συνέβαινε για πρώτη φορά, τη στιγμή που μια φωτογραφία… πρόδιδε πως θα γίνονταν γονείς. Η Ελένη, έχει μεγάλη αδυναμία στο σύζυγό της, ο οποίος μπορεί να την στηρίζει σε κάθε της βήμα, ωστόσο δεν αγαπά καθόλου την δημοσιότητα. Έτσι, η Ελένη στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της, δε συνοδεύεται από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ο Ματέο προτιμά να μένει στο σπίτι τους μαζί με τη Μαρίνα και τα υπόλοιπα παιδιά, αφού η οικογένεια τους είναι πάνω από όλα. Τις περισσότερες φορές, η Ελένη δείχνει να κατανοεί την επιθυμία του συζύγου της, ωστόσο πριν λίγες μέρες, ήταν μια διαφορετική μέρα για το ζευγάρι. Η Ελένη, έπρεπε να πάει σε μια εκδήλωση εταιρίας με την οποία συνεργάζεται. Φυσικά, ο Ματέο Παντζόπουλος δεν ήθελε να την συνοδεύσει αφού ήξερε πως εκεί θα υπάρχουν κάμερες, συνεργεία αλλά και δημοσιογράφοι.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην παρουσιάστρια, η οποία και του εξήγησε, ότι ούτε στην προηγούμενη δημόσια εμφάνιση της δεν την συνόδευσε, και δεν θέλει αυτή τη περίοδο να δώσει λαβή για σχόλια. Ο Μάκης, δεν έκανε πίσω και ένας καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Η διαμάχη του ζευγαριού, από την άλλη, δεν διήρκησε αρκετή ώρα, αφού η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από μικροκαβγαδάκια. Σε χρόνο ρεκόρ, Ελένη και Ματέο τα ξαναβρήκαν, παρουσιάστρια έλαψε ξανά από χαρά και έλαμψε και με την παρουσία της στην σχετική εκδήλωση.

Exit mobile version