Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

GNTM 3: Πανηγύριζε για την αποχώρηση της Ρασέλ και ήταν ο επόμενος -Τέλος από το παιχνίδι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος [βίντεο]

Στην προηγούμενη αποχώρηση από το GNTM 3 ο Παναγιώτης Αντονόπουλος… χόρευε και γελούσε με την αποχώρηση της Ρασέλ.

Χθες, ήρθε η ώρα να πιει κι αυτός το «πικρό ποτήρι» της αποχώρησης καθώς ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο ριάλιτι μόδας και την χθεσινή χαρά του, ακολούθησε το δικό του αντίο.

Ο Παναγιώτης βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση καθώς η φωτογραφία του ήταν αυτή που συγκέντρωσε τα λιγότερο κολακευτικά σχόλια. Τα υποψήφια μοντέλα φωτογραφήθηκαν δίπλα σε τετράποδα ζώα, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά. Στην λίμνη Βουλιαγμένης πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο που εκμεταλλεύτηκε ο Σήφης Φαραντάκης, ο οποίος κλήθηκε να επιλέξεις ποιος θα φωτογραφηθεί με ποιο τετράποδο. Η δοκιμασία αποδείχθηκε δύσκολη για όλους, με τον Παναγιώτη, την Μαριαγάπη και την Μαρινέλα να βρίσκονται τελικά υποψήφιοι.

Η Μαριαγάπη ήταν η πρώτη που γλίτωσε, με τον Παναγιώτη και την Μαρινέλα να έχουν αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Τελικά ο Παναγιώτης ήταν αυτός που αποχώρησε, ο οποίος αντιμετώπισε αρχικά την κατάσταση με χαμόγελο, αλλά δάκρυσε στην πορεία χαιρετώντας τους κριτές.

GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης – «Κάποιοι δεν αξίζουν να είναι εδώ»

Διαβάστε επίσης