Σάββατο, 17 Απριλίου

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αποκαλύπτει τι του ζήτησε η οικογένειά του πριν μπει στο “The Bachelor”

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την κάμερα του «Happy Day» για τη συμμετοχή του στο «The Bachelor», αλλά και την οικογένειά του.

Ο ίδιος δήλωσε πως ψάχνει μια γυναίκα στα πρότυπα της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε ότι η οικογένειά του πριν μπει στο «The Bachelor» τον συμβούλεψε να είναι ο εαυτός του.

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Είναι πολύ όμορφο να προσπαθείς να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον δεις να εξελίσσεται, να προοδεύει. Να καταφέρνει πράγματα κα στόχους στη ζωή του.

Θέλω η γυναίκα της ζωή μου να είναι στα πρότυπα της μητέρας μου. Είναι μια ήρεμη γυναίκα, η οποία είναι πάρα πολύ εργατική. Είναι κούκλα. Είναι πάρα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της, στα παιδιά της. Πολύ αφοσιωμένη στον άντρα της. Δηλαδή θεωρώ ότι ο πατέρας μου, ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή της το έχει κάνει επειδή υπήρχε η μάνα μου στη ζωή του. Είναι η κολώνα του σπιτιού.

Πριν μπω στο Bachelor η μάνα μου, μού είπε να είμαι πάντα ο εαυτός μου. Η μάνα μου και ο πατέρας μου γνωρίζουν πως είμαι άνθρωπος που σέβομαι πάντα τον συνάνθρωπο μου. Αυτό δε σημαίνει πως θα είμαι και πάντα ευγενικός. Εξαρτάται και πως θα μου συμπεριφερθούν και ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου» εξήγησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Διαβάστε επίσης