Παρασκευή, 30 Ιουλίου

Power of Love: Θετικός στον κορονοϊό ο Παναγιώτης Θεόφιλος – Εβγαλε εξανθήματα σε όλο του το σώμα (video)

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ζει στην Κύπρο, και εμφάνισε συμπτώματα όπως η απώλεια γεύσης και όσφρησης ενώ έχει εμφανίσει και εξανθήματα.

Οπως περιέγραψε αρχικά στο νοσοκομείο που απευθύνθηκε του έκαναν ένεση κορτιζόνης λέγοντας πως είναι κάποια αλλεργία, ενώ στην συνέχεια απευθύνθηκε σε ιατρικό κέντρο για rapid test όπου βρέθηκε θετικός, ενώ η σύντροφός του Δανάη αρνητική.

“Δεν περίμενα ποτέ να κάνω αυτό το βίντεο. Ήμουν από τους δύσπιστους, αλλά πριν λίγο μου έφεραν το χαρτί πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω όσφρηση και γεύση. Το αποκορύφωμα ήταν χθες το απόγευμα έβγαλα κάποια εξανθήματα, αρχικά στο πόδι και μετά στο χέρι. Ο δερματολόγος μου είπε να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο. Πήγα στο νοσοκομείο, τους εξηγώ τι έχω από τα συμπτώματα, μου έβαλαν ορό με κορτιζόνη βλέποντας τα εξανθήματα και λένε ότι έχω αλλεργία, μου έκαναν και μια ένεση. Την επόμενη μέρα έγινα τρεις φορές χειρότερα, ανέφερε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος στην συνέχεια απευθύνθηκε σε ιατρικό κέντρο.

“Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος. Είμαι έξι μέρες έτσι.

Κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσει, γιατί αρχίζω και ηρεμώ. Αν δεν την πάθεις δε θα μάθεις. Την έπαθα. Θα είμαι σε καραντίνα 14 μέρες. Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και παιδιά θερμή παράκληση. Να προσέχετε τον εαυτό σας! Όταν μπορείτε να κάνετε το τεστ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Θεόφιλος στο βίντεο που δημοσίευσε.

Διαβάστε επίσης