Site icon Hallocy

Έχετε δει το εργένικο σπίτι του Πετρετζίκη στην Αγία Παρασκευή; Ονειρικό!

Αν και αρκετά φορτωμένο, ειδικά ο χώρος της κουζίνας όπου ένας από τους κορυφαίους σεφ της χώρας μας έχει το… βασίλειό του, το σπίτι του Άκη Πετρετζίκη είναι ένα από τα ωραιότερα εργένικα σπίτια που θα έχετε δει!

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, λόγω του δεύτερου lockdown, κάνει πράγματα δημιουργικά που τον κάνουν και περνάει καλά. Ποια είναι αυτά;

Φυσικά πρώτα και πάνω απ’ όλα η μαγειρική και μετά η γυμναστική που τον κρατάει σε φόρμα.

Συνεχώς μάλιστα ανεβάζει βιντεάκια στις σελίδες του στο facebook με συνταγές του που εκτελεί ο ίδιος μέσα από την κουζίνα του σπιτιού του.

Όσο για τους χώρους του σπιτιού του, εκτός από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του που είναι σε γκρι χρωματισμούς, ο Άκης Πετρετζίκης έχει διακοσμήσει με το δικό του ξεχωριστό γούστο όλους τους χώρους. Σχεδόν σε όλους τους χώρους επικρατούν το γκρι χρώμα και το ξύλο ενώ υπάρχουν έντονα στοιχεία της βρετανικής κουλτούρας που θέλοντας και μη ο κορυφαίος σεφ υιοθέτησε κατά τα χρόνια παραμονής του στη Μεγάλη Βρετανία.

Ένα κατακόκκινο ψυγείο κλέβει τα βλέμματα στον ενιαίο χώρο κουζίνας και άνετου σαλονιού στη μέση του οποίου βρίσκεται ένας εντυπωσιακός και άνετος καναπές σε γκρι χρώμα.

Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω για να πάρετε μία ιδέα από τον προσωπικό χώρο του Άκη Πετρετζίκη:

 

Exit mobile version