Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Ο Χρήστος Μακρίδης «άδειασε» τον Πυργίδη – «Είδα τι είπε για εμένα και…»

Αυτά που δεν περίμενε να ακούσει

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την Παρασκευή από το Big Brother και σήμερα μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, δε δίστασε να «αδειάσει» τον καλό του φίλο Δημήτρη Πυργίδη, καθώς έμαθε όλα όσα είπε για εκείνον.

Μπορεί την Παρασκευή οι δυο τους να ήταν εξαιρετικά συγκινημένοι, ωστόσο σήμερα, ο «Αντιδήμαρχος» αποκάλυψε πως είδε αναλυτικά όλα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι και όλα όσα πίστευε στην πραγματικότητα για εκείνον ο Πυργίδης, ο οποίος ήταν πολύ φορτισμένος τις τελευταίες μέρες.

«Εάν την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε αποχώρηση, εγώ δεν θα ξαναέβγαινα ξανά προτεινόμενος. Εάν αυτή την εβδομάδα με τις ψυχολογικές αλλαγές που έγιναν μέσα στο σπίτι – δεν τις ήξερα, όταν βγήκα τις έμαθα-. Υπήρχαν κάποιες ψυχολογικές αλλαγές κάποιων ανθρώπων μέσα.

Δηλαδή με ένα παιδί που έκανα παρέα μέσα όλη την ημέρα και τον αγαπάω, τον Δημήτρη τον Πυργίδη, όταν είδα στα βίντεο ότι με αποκαλούσε έτσι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί έφυγα γεμάτος από το σπίτι και χαρούμενος είχα στο μυαλό τρεις ανθρώπους τον Νίκο Ζέκο, την Ράνια Καραγιάννη και τον Δημήτρη Πυργίδη. Τον Πυργίδη τον αγαπάω, τον εκτιμάω, αλλά με απογοήτευσε.», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Big Brother.

 

Διαβάστε επίσης