Παρασκευή, 25 Ιουνίου

The Bachelor: Έρχεται και δεύτερος κύκλος – Ποιος θα είναι ο νέος Βασιλάκος;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Μπορεί το νέο ριάλιτι του ALPHA, The Bachelor, να έχει σχολιαστεί από πολλούς αρνητικά αλλά το κανάλι φαίνεται πως είναι αρκετά ευχαριστημένο από τις επιδόσεις του κι έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο, αφού παντρέψει πρώτα εννοείται τον Βασιλάκο – δείτε εδώ τη φετινή νικήτρια.

Ωστόσο, κάπου εδώ ξεκινάει και το “δράμα” της παραγωγής… Και τι εννοώ με αυτό;

Τι συμβαίνει με τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor στον ALPHA
Πληροφορίες μου, που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda’s blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως η παραγωγή του The Bachelor έχει ξεκινήσει ήδη να έρχεται σε επαφές με διάφορα πρόσωπα που θέλει να συμμετέχουν στο ριάλιτι στον επόμενο κύκλο αλλά… τα τηλέφωνα που κλείνουν είναι πολλά.

Τα αρνητικά σχόλια που έχει συγκεντρώσει το παιχνίδι για την μεταχείριση του γυναικείου φύλου φαίνεται πως έχουν μειώσει το ενδιαφέρον και τον αριθμό των συμμετοχών με αποτέλεσμα ο ALPHA να μην βρίσκει εύκολα θετική ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

The Bachelor ποιος παίρνει την θέση του Βασιλάκου

Βέβαια, επειδή μιλάμε για τον ALPHA που δεν το βάζει ποτέ κάτω, γνωρίζω, όπως μου έχουν μεταφέρει η πηγές μου, πως έχει στραφεί και σε πρόσωπα που είναι μέχρι στιγμής άγνωστα στο τηλεοπτικό κοινό αλλά πολύ αναγνωρίσιμα στα social media, δηλαδή έχουν πολλούς followers στο instagram και προφανώς είναι ευπαρουσιάστοι!

Άρα, ο νέος Βασιλάκος ενδέχεται να είναι κι ένα φρέσκο και νέο παιδί που ο λαός δεν έχει δει ποτέ ξανά μέχρι στιγμής… Για να δούμε…

Το μόνο σίγουρο είναι πως το The Bachelor 1 άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, τώρα για το 2… Κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά!

Διαβάστε επίσης