Site icon Hallocy

«Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι»

Την απόφαση του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ όπως σημειώνει ο ίδιος δεν κρύφτηκε ποτέ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε λοιπόν στη Lifo και τον Φώτη Σεργουλόπουλο ξεκαθάρισε την θέση του ενώ απάντησε και για τον Απόστολο Γκλέτσο και την αποκάλυψη που είχε κάνει για το “ψάρι”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισεπως το ουσιαστικό του coming out, το είχε κάνει το 1995 και όχι τώρα.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο κι επίσης αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από σένα να κάνεις coming out σε βάζει σε μια μειονεκτική θέση. Νιώθω άλλωστε ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά, φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι γκέι, νομίζω ότι το ξέρατε, ήταν φανερό.

Δεν κρύφτηκα, δεν προσπάθησα να θολώσω τα νερά. Εγώ λοιπόν αισθάνομαι ότι το απελευθερωτικό το coming out δεν είναι αυτό που συνέβη το 2020, ήταν αυτό που συνέβη στους δικούς μου ανθρώπους το 1995», είπε.

Όσον αφορά τη δήλωση που είχε κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος για το… ψάρι, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε ότι: «Αυτό που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο είναι ότι απενεχοποίησε και την ερωτική επαφή ανάμεσα σε δύο άντρες».

Exit mobile version